Les viandes sélectionnées, découpées passent maintenant aux mains du chef. Vous avez vu, vous avez questionné puis écouté, vous avez comparé, vous avez choisi. Le moment vient de savourer. Le boucher, le cuisinier, le client, tels sont les ingrédients indissociables de la meilleure assiette.
Au restaurant comme à la boucherie, nos conseils passionnés et la qualité de nos viandes vous garantissent les plaisirs intenses des pieds sous la table ou de la main à la pâte. A vous d'être servi ou à vous de servir, selon vos humeurs.
Une application gratuite vous permet d'ailleurs de retrouver chez vous, l'entièreté de notre carte.
L'épouse parfaite est celle qui connaît tous les petits plats qu'adore son mari, et tous les restaurants où on peut les déguster. Jean Delacour
Het restaurant ligt in een zijstraatje, langs de slagerij. Het is modern ingericht met rode zeteltjes, en betrekt ook zijn vlees van deze slagerij, die gespecialiseerd is in allerlei soorten rundsvlees van internationale afkomst. Ik eet er een “entrecôte de Wagyu” van een Japans rund, dat echter in Australië is gekweekt. Het is uitzonderlijk lekker vlees, mooi dichtgeschroeid, met een aardappelgratin. Daarbij halve liter heel lekkere rode wijn. De service is heel aangenaam. Kortom, een unieke ervaring.
Jozef A.Maison Leblanc is een aanrader voor iedereen die graag geniet van kwaliteitsvlees, en dit tegen een zeer goede prijs. Niet alleen is het eten zeer lekker en verzorgd, ook het interieur is verrassend leuk. De ervaring is volledig dankzij de vlotte en uiterst vriendelijke bediening ( dit in 3 talen). Reserveren is geen must, maar indien je zeker wil zijn, is het handig even te bellen aangezien Maison Leblanc bij veel mensen in de smaak valt.
Stijn Branckaert