De zorgvuldig uitgekozen en versneden stukken vlees komen nu in handen van de chef. U heeft toegezien, vragen gesteld, geluisterd, vergeleken en gekozen. Het ogenblik is nu aangebroken om te genieten. Slager, kok, klant: dat zijn de onlosmakelijk verbonden ingrediënten van het beste bord.
In het restaurant of de slagerij zorgen onze professionele adviezen en de kwaliteit van ons vlees ervoor dat u intens geniet van onze of van uw kookkunsten. U kan zelf kiezen om bediend te worden of uw gasten te bedienen.
Met onze gratis app kunt u overigens van bij u thuis de volledige menukaart raadplegen.
De perfecte echtgenote weet precies wat haar man graag eet, en in welke restaurants hij daarvoor terecht kan. Jean Delacour
Maison Leblanc is een aanrader voor iedereen die graag geniet van kwaliteitsvlees, en dit tegen een zeer goede prijs. Niet alleen is het eten zeer lekker en verzorgd, ook het interieur is verrassend leuk. De ervaring is volledig dankzij de vlotte en uiterst vriendelijke bediening ( dit in 3 talen). Reserveren is geen must, maar indien je zeker wil zijn, is het handig even te bellen aangezien Maison Leblanc bij veel mensen in de smaak valt.
Stijn BranckaertViande excellente l'assiette jambon ibérique et le gaspacho en entrée; suivi d'une entrecôte et d'un steak du Piémont, avec de vrais frites suites au blanc de boeuf. Quel délice. Cuisson saignant au top. Un patron passionné qui vous donnera tous les conseils sur la viande. A recommander !
Marie-Claire de Bièvre